University of Tennessee - Space Institute

Uvod

Свемирски институт Универзитета у Тенесију (УТСИ) је дипломска образовна и истраживачка институција која се налази у Средњем Тенесију у близини Арнолдовог инжењерског развојног комплекса америчких ваздухопловних снага. УТСИ је основан 1964. године као део Универзитета у Тенесију и постао је међународно призната институција за постдипломске студије и истраживања у области инжењерства, физике, математике и ваздухопловних система и дала је изузетан допринос на локалном, државном, националном и глобалном нивоу. .

Мисија

УТСИ доследно демонстрира културу изврсности у постдипломском образовању и спонзорисаном истраживању како би унапредио најсавременије науке о интегрисаном ваздухопловном тестирању које додају вредност за успех наших заинтересованих страна.

Визија

Да буде водећи универзитет у интегрисаним наукама о испитивању ваздухопловства.

Наши дипломци

Преко 2000 дипломских диплома — укључујући више од 250 доктората — додељено је преко УТСИ-ја, од којих велики број становницима Тенеса. Годинама је УТСИ служио индустрији Тенесија нудећи магистарски програм (МС) ван кампуса у области инжењерског менаџмента (индустријско инжењерство) на индустријским локацијама. Имамо много истакнутих бивших студената, од којих су неки стекли националну славу као астронаути, председници компанија, главни научници, инжењерски менаџери и реномирани научници и научници. Многи од наших бивших студената заузимају високе позиције у индустрији, влади и универзитетима не само у Сједињеним Државама већ иу другим земљама.

Акредитација

Универзитет у Тенесију у Ноксвилу је акредитован од стране Комисије за колеџ Јужне асоцијације колеџа и школа (САЦСЦОЦ). Студенти који стичу дипломске дипломе и сертификате у дисциплинама које нуди Свемирски институт Универзитета Тенеси су дипломци Универзитета Тенеси у Ноксвилу, који је континуирано акредитован од стране САЦСЦОЦ од 1897. и овлашћен је да додељује дипломе, мастер и докторске дипломе. Обратите се Комисији за колеџ на 1866 Соутхерн Лане, Децатур, Георгиа 30033-4097 или позовите 404-679-4500 за питања о акредитацији Универзитета Тенеси, Кноквилле.

Admissions Option 2

Apply for admission to one of the UTSI graduate programs by completing the online UT Graduate School Application (select UT Space Institute or UTSI Off-Campus Enrollment).

  • $60 application fee must accompany the application
  • McNair Application Fee Waivers
  • Official transcripts from each college/university attended
  • GRE general test report (a copy will suffice) for all applicants
  • Official IELTS report from the British Council or
  • TOEFL report from Educational Testing Service (ETS)

For international students, please refer to the International Student Admission Guide. For admission, deadlines refer to the following link.

If Internet access is limited please, contact the Admissions office by email or toll-free (888) 822-8874 ext 37228 to request an application/information packet by mail. Supporting documentation such as transcripts or test scores may be copied and can be uploaded to your application during the online process at the time of submission.

Stipendije i finansiranje – opcija 2

Lokacije

  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

Pitanja