Keystone logo

1 dr (Doktor) Programi u Nauka o Životnoj sredini Menadžment u nauci o životnoj sredini Upravljanje divljim životinjama 2024

Filteri

Filteri

  • Nauka o Životnoj sredini
  • Menadžment u nauci o životnoj sredini
  • Upravljanje divljim životinjama
Polja studija
  • Nauka o Životnoj sredini (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

dr (Doktor) Programi u Nauka o Životnoj sredini Menadžment u nauci o životnoj sredini Upravljanje divljim životinjama

Da li ste strastveni u pogledu dobrostojećih divljih životinja i njihovih staništa? Ako je tako, upravljanje divljim životinjama je možda savršeno polje učenja za vas.

U programu za upravljanje divljim životinjama zaronićete u fascinantne predmete kao što su Ekologija, Biologija divljih životinja, Upravljanje staništem i politika zaštite životne sredine. Ove teme će vam pružiti čvrst temelj u razumevanju složenih odnosa između životinja i njihove okoline, kao i alata potrebnih za razvoj efikasnih strategija za održavanje zdrave populacije divljih životinja.

Maturanti uprave divljih životinja imaju dosta mogućnosti za istraživanje karijere. Mogli biste da postanete biolog za divlje životinje, sprovodeći suštinska istraživanja o populaciji divljih životinja. Ili, možda ćete naći svoj poziv kao oficir za konzervaciju, sprovodeći zakone i propise o divljim životinjama. Ako ste oduvek sanjali da radite u nacionalnom, državnom ili lokalnom parku, mogli biste da postanete rendžer parka. Među drugim uzbudljivim putevima karijere su Edukator divljih životinja, konsultant za životnu sredinu i specijalista za restauraciju staništa.

Studija upravljanja divljim životinjama je neverovatna prilika za one koji su rešeni da naprave razliku u svetu očuvanja divljih životinja.