University of Southern California

Uvod

University of Southern California Дорнсифе Цоллеге оф Леттерс, Артс анд Сциенцес академско је језгро University of Southern California . Наша разнолика заједница делује у оквиру природних, друштвених и хуманистичких наука, истражујући основна питања о томе ко смо, како свет функционише и шта можемо учинити да побољшамо и обогатимо друштво.

Наш факултет помера границе знања и оспособљава студенте за вештине целоживотног учења које им омогућавају да превазиђу изазове изванредне социјалне и техничке сложености. Поред учионица и лабораторија, наши научници раде руку под руку са лидерима у јавном и приватном сектору - доносећи нове начине размишљања пројектима који захтевају њихову стручност.

Неке од најталентованијих студената на свету привлачи University of Southern California Дорнсифе због својих иновативних курсева и прилагодљивих програма студија. А пошто нису задовољни чекањем да диплома заврши да би утицала, сваки додипломац учествује у практичном искуственом учењу које мисао претвара у акцију.

Lokacije

  • 0007, South Los Angeles

Pitanja