Др. Higijena i tehnologija prerade hrane
University of Veterinary Sciences
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Brno, Чешка Република
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
4 years
Tempo
Redovne studije, Fleksibilno vreme
Školarina
EUR 4.000 / per year
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Sep 2024
Uvod
Kljuchne chinjenitse
- Program: Higijena hrane i tehnologija prerade
- Nivo kvalifikacije: doktorski
- Način studiranja: redovni ili kombinovani, 4 godine
- Dodeljena kvalifikacija: dr.
Prijem
Nastavni plan i program
Profil programa:
Doktorski studijski program Higijena hrane i tehnologija prerade je akademski fokusiran studijski program, koji odgovara trenutnom stanju i nivou nauke i potrebama prakse u Evropi. Diplomci doktorskog studija Higijena hrane i tehnologija prerade stekli su dubinska teorijska znanja i praktične veštine stečene tokom samostalne kreativne delatnosti i sticanja novih naučnih saznanja iz oblasti studija. Diplomci mogu aktivno da dele svoje znanje iz oblasti studija na međunarodnom nivou i javno. Na osnovu ove kvalifikacije, diplomci su uglavnom zaposleni u istraživačkim institucijama i univerzitetima.
Zahtevi za diplomiranje:
Minimalno 240 ESPB, državni završni ispit, odbrana doktorske disertacije.